Passiestonde

0
Categorie
Onze concerten
Datum
2023-04-01 20:00

HCM verzorgt een Passiestonde op 1 april 2023.

Al sinds 2011 verzorgde het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM ieder jaar een Passiestond tot de corona-pandemie een einde maakte aan deze door velen zo gewaardeerde traditie. De laatste Passiestonde vond plaats op 13 april 2019! Maar HCM pakt de draad weer op en hoopt deze traditie in ere te kunnen herstellen met als start zaterdagavond 1 april a.s..

De Passiestonde is een concert van ongeveer een uur waarin de aanwezigen, samen met het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM, het lijden en sterven van Jezus Christus op een bijzondere muzikale manier gedenken. In dit uur van bezinning worden een aantal bekende en minder bekende Passieliederen door het koor ten gehore gebracht en is er ruimte voor een meditatie stilte.

Op zaterdag 1 april wordt de Passiestonde gehouden in de Goede Herderkerk aan de Middenweg 14 in Hoogeveen en start om 20:00 uur. De kerkzaal is vanaf 19:00 u open en de toegang is gratis!

Aan deze Passiestonde werkt de alt-saxofonist Klaasjan Pullen mee. De algehele leiding van de Passiestonde is in handen van componist, pianist en dirigent Gezinus M. Veldman, de bedenker van de Passiestonde. Medewerking wordt ook verleend door de alt-saxofonist Klaasjan Pullen.

U en jij bent hartelijk welkom!

 
 

Alle datums

  • 2023-04-01 20:00

Powered by iCagenda