Kerstconcert 2023

Kerstconcert HCM op 23 december in de Grote Kerk.

Ieder jaar geeft het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM, onder leiding van Gezinus Veldman op de zaterdagavond voor het Kerstfeest een bijzonder Kerstconcert. Een concert van HCM dat in Hoogeveen inmiddels al een lange traditie heeft. Een Kerstconcert ook dat door velen gezien wordt als een prachtige en inspirerende muzikale voorbereiding op het Feest van de geboorte van Jezus.

Ook in dit jaar, waarin gevierd wordt dat HCM maar liefst 60 jaar bestaat, ontbreekt het zo gewaardeerde Kerstconcert natuurlijk niet. De mannen van het mannenkoor weten immers dat veel mensen zich daar ieder jaar weer op verheugen en dat doen ze zelf natuurlijk ook!

In dit jubileumjaar is gekozen voor een verrassend en vernieuwend  concertprogramma met vanzelfsprekend ook herkenbare onderdelen. HCM verheugt zich op het feit dat een viertal jonge en zeer talentvolle medewerkenden een bijdrage leveren. Juist ook door hen zal het Kerstconcert  weer bijzonder worden. Die medewerkenden zijn: de sopranen Yoanique Hillen en Nine Roest, trompettist Ruben Dekker en slagwerker Paskal Ramaker.

Het Kerstconcert wordt gehouden zaterdagavond 23 december in de sfeervol versierde en verlichte Grote Kerk.

Het concert begint om 20:00 uur. De Grote Kerk gaat open om 19:00 uur.

De toegangsprijs is € 12,50.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis!

Toegangsbewijzen zijn in Hoogeveen te koop:

  • Hoofdstraat bij: Dierckxsens Mannenmode
                             De Fakkel.
  • Schutstraat: Kapsalon Zwart.
  • De Weide: Bloemenshop Erwin
  • Nije Nering: Tabak/Lektuurshop Koopman.
  • Grote Beer: Primera – de Haan.
  • Hollandscheveld: Ineke Vos Mode.

Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn kunnen ook nog toegangsbewijzen gekocht worden bij de ingang van de Grote Kerk vanaf 19:00 uur.