Oranjeconcert Hoogeveen

Nadere info volgt.

Potgrondactie 2023

HOOGEVEENS CHRISTELIJK MANNENKOOR “HCM”. 

Zaterdag 11 / 18 maart 2023 houdt HCM haar potgrondactie.
Deze actie wordt gehouden in kader: HCM 60 jaar in 2023.

In navolging van de zeer geslaagde potgrondactie in 2022, houdt de Activiteiten Commissie van HCM ook dit jaar weer haar jaarlijkse potgrondactie.
Het gebied waar de potgrond wordt uitgeleverd  is grofweg Hoogeveen Zuid en Oost gelegen ten Oosten van de A28 tot en met Noordscheschut. Deze potgrondactie wordt bij iedereen binnen dit gebied aanbevolen.
De HCM-ers gaan zaterdag 11 maart a.s. vanaf half tien (9.30 uur) tot half één (12.30 uur) met auto’s en aanhangers op pad om de bestellingen te bezorgen. Zaterdag 18 maart zullen nabestellingen worden afgeleverd.

De POKON potgrond wordt aangeboden in zakken van 40 liter.

De kosten zijn: 1 zak voor € 5,= en 3 zakken voor € 11,=.

Woont u buiten het genoemde gebied, maar u wilt wel aan deze actie deelnemen: dan kunt u vanaf heden de potgrond ook bestellen bij leden van HCM of bij de Activiteiten Commissie:

Piet v.d. Ende, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of telefonisch ’s avonds tussen 18.30 en 19.30 uur: 06 215 65 324.

Gerrit Benjamins, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of telefonisch ’s avonds tussen 18.30 en 19.30 uur: 0528-320 999

In principe wordt de potgrond bij u aan huis tegen contante betaling afgeleverd, maar u mag  zaterdagmorgen 11 / 18 maart a.s. tussen 9.30 en 12.30 uur ook zelf de potgrond komen halen bij ‘Tuincentrum Strijker’, Krakeel 26c (Hoogeveen Oost).

Passiestonde 2023

HCM verzorgt een Passiestonde op 1 april 2023.

Al sinds 2011 verzorgde het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM ieder jaar een Passiestond tot de corona-pandemie een einde maakte aan deze door velen zo gewaardeerde traditie. De laatste Passiestonde vond plaats op 13 april 2019! Maar HCM pakt de draad weer op en hoopt deze traditie in ere te kunnen herstellen met als start zaterdagavond 1 april a.s..

De Passiestonde is een concert van ongeveer een uur waarin de aanwezigen, samen met het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM, het lijden en sterven van Jezus Christus op een bijzondere muzikale manier gedenken. In dit uur van bezinning worden een aantal bekende en minder bekende Passieliederen door het koor ten gehore gebracht en is er ruimte voor een meditatie stilte.

Op zaterdag 1 april wordt de Passiestonde gehouden in de Goede Herderkerk aan de Middenweg 14 in Hoogeveen en start om 20:00 uur. De kerkzaal is vanaf 19:00 u open en de toegang is gratis!

Aan deze Passiestonde werkt de alt-saxofonist Klaasjan Pullen mee. De algehele leiding van de Passiestonde is in handen van componist, pianist en dirigent Gezinus M. Veldman, de bedenker van de Passiestonde. Medewerking wordt ook verleend door de alt-saxofonist Klaasjan Pullen.

U en jij bent hartelijk welkom!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

Meer artikelen...

  1. Recensie Kerstconcert